Uthyrning av rum

Folkarpsgård

Den lilla kursgården på landet

Apportering med Flatcoated retrievers på Folkarpsgård. Träningshelg med olika träningsmoment!

 

Hyr ett rum

På Folkarpsgård har vi just nu 2 rum att hyra ut. Huset som rummen ligger i är under renovering. Kök finns men är väldigt primitivt med kallvatten och man får samsas om en toalett. Eftersom huset är under renovering så är priset billigt. Du får stå ut med lite oordning. Priset är 250 kr per natt/rum. Hundar är givetvis välkomna in!

Klickerträning

 

Klickerträning är uppbyggd på positiv förstärkning. Hunden använder sin hjärna för att lista ut vad det är du vill att den ska göra. Detta medför en djupare kunskap hos hunden samtidigt som du på ett roligt sätt kan träna smådetaljer som tex vid fot. Dessutom går inlärningen snabbare.

Man kan använda klickerträning vid alla delar av hundträningen. Det gäller att bli duktig på att klicka vid rätt tillfälle och att dela upp svåra moment i mindre delar. Dessa övas var och en för sig för att sedan sättas ihop. Vi använder oss av baklängeskedjning av de små delmomentet så att det blir en lång händelsekedja. Klickern används vid inlärning av nya moment eller vid finputsning/uppgradering av gamla moment.

Retrieverjakt

 

Våra retrievers är avlade för att jobba nära oss i samarbete. De älskar att bära saker i munnen. De arbetar med att spåra upp och apportera mindre vilt tex fåglar under klappjakter. Hunden älskar detta arbete.

 

Vill man inte hantera vilt kan man få en retriever att apportera det mesta. Har du en retriever och vill prova på eller börja träna i en grupp, så hör av dig.

Besök oss på facebook.

Gilla oss och få senaste nytt.

Vi har aktiviteter utöver vår kursverksamhet som uppdateras där.